Volg SpaceKees

Volg alle avonturen van SpaceKees op
http://www.twitter.com/SpaceKees en blijf altijd up to date! . . . . . . . . . . .

Gepost op 26-02-2011

Back to the lab

zooooo...weer even genoeg gechillt! Tussen het optreden door ben ik weer begonnen met het opnemen van nieuw materiaal. In Groningen wat dingen opgenomen, in Amsterdam wat dingen opgenomen & De Kribbuh is inmiddels ook helemaal ready for some SpaceKees sessions. Be on the kijkuit!

Gepost op 03-11-2008

Vakantie voorbij?

Terug uit Spanje, maar nog niet helemaal klaar voor de real world. Dan nog maar even een weekje chillen in een plush appartement en die workout doen op de hometrainer.. I gotsta. Have no fear, je ziet ons sneller dan je denkt weer in a town near you. Voor nu, neem toch ook eens je rust.

Gepost op 06-08-2008

Is Het Dan Zo Kut?!

Het is zover, de 2de video van het Meer Ruimte album is een feit.
Is Het Dan Zo Kut ft. Jiggy Dje & Kleine Jay is nu online & op je beeldbuis!. Thanx to Marcus & Heinz + Big ups naar Kleine
Jay & alle Souled Out peoples.
Check 'em uit en drop vooral je comments. Trouwens! Voor alle mensen die blijven schreeuwen om SpaceKees T-shirts, bezoek de shop via de
Noah's Ark site. Jeeej!!!!

Gepost op 11-07-2008

updates van de pe

Tussen alle harde optredens ben ik voornamelijk van het mooie en minder mooie weer aan het genieten. Wat een hitte weer vandaag zeg! Over hitte gesproken, mocht je er nog niet van op de hoogte zijn, de Noah's Ark site is ook in de lucht! Check http://www.noahsark.nu/ voor alles wat je wilt weten van en over Noah's Ark. Als je tijdens het lezen van de site spontaan Jeej wilt zeggen en zomaar een cd of een t-shirt aanschaft is dit verre van een probleem. Ook zijn de Meer Ruimte stickers vollop in omloop, wil je ook een pakketje? Mail dan je naam en adres naar info@noahsark.nu met als subject 'spacekees stickers'. Stay tuned!

Gepost op 02-06-2008

It's out there!

Ten eerste wil ik iedereen bedanken die er 5 mei bij was, van de mensen op straat in Utrecht & Zwolle tot Groningen, we had a blast!
Nu is het is zover! Meer Ruimte is available everywhere, Free Record Shop, Media Markt, Concerto etc.
Ook kan je het album & de officiele SpaceKees Meer Ruimte t-shirts halen bij
freshcotton. So go get it!

Gepost op 07-05-2008

Bloggen

Heeej mensen! Ik hoor van iedereen om me heen (MaanDaan & JIggels) dat de bedoeling van een blog is dat er wel om de zoveel tijd iets nieuws op komt te staan...
Dus bij deze! nog even ter herinnering het album komt 5 mei uit!! Spannend!! T-shirts zijn ook in the works & persdagen zijn gepland & Er gaat ook nog een out of this world video komen van HABBEKRATS, Nu zeg JEEEEJ!.. Check ook de Video sectie voor de Meer Ruimte Director's Commentary! DIT IS HET EERSTE DEEL VAN VIER STUKKEN WAARIN IK UIT DE DOEKEN DOE HOE MIJN ALBUM IN ELKAAR STEEKT. VOLGENDE WEEK MEER!!! Ik zal vanaf nu het nieuws posten zodra het gebeurt.. stay tuned!

Gepost op 09-04-2008

de nieuwe spacekees.nl

Welkom op de officiele geboorte van de nieuwe spacekees.nl,
thanx Iksi & Maxmana!

Om dit heugelijke feit te vieren kan je nu HIER de 'Ren nu het nog kan' mixtape downloaden!
Op de tape vind je een festijn aan unreleased tracks mixed by Frankie Boxcutta & hosted by Jiggy Dje.
Als klap op de vuurpijl staan er ook een aantal previews van MEER RUIMTE op en zit er een 'do it yourself artwork kit' bij.


Big up naar Snelle Jelle voor de mastering! Daniel J. Ashes &
Lotje voor het artwork! Statemagazine voor the support!


De releasedatum van MEER RUIMTE is 5 mei! Meer informatie volgt..

Gepost op 07-03-2008

&