OCARINA

Download / Listen:

OCARINA

Gepost op 21-11-2012

soundcloud.com/ruimtevankees

In aanloop naar een paar projecten lek ik via deze weg wat nummers: http://soundcloud.com/ruimtevankees

Also keep liking me on facebook:

http://www.facebook.com/spacekees

Gepost op 13-06-2012

SKI LERAAR BRUIN MONEY GANG

very rare, only available at certified plug

Gepost op 13-09-2011

Volg SpaceKees

Volg alle avonturen van SpaceKees op
http://www.twitter.com/SpaceKees en blijf altijd up to date! . . . . . . . . . . .

Gepost op 26-02-2011

Back to the lab

zooooo...weer even genoeg gechillt! Tussen het optreden door ben ik weer begonnen met het opnemen van nieuw materiaal. In Groningen wat dingen opgenomen, in Amsterdam wat dingen opgenomen & De Kribbuh is inmiddels ook helemaal ready for some SpaceKees sessions. Be on the kijkuit!

Gepost op 03-11-2008

Vakantie voorbij?

Terug uit Spanje, maar nog niet helemaal klaar voor de real world. Dan nog maar even een weekje chillen in een plush appartement en die workout doen op de hometrainer.. I gotsta. Have no fear, je ziet ons sneller dan je denkt weer in a town near you. Voor nu, neem toch ook eens je rust.

Gepost op 06-08-2008

Is Het Dan Zo Kut?!

Het is zover, de 2de video van het Meer Ruimte album is een feit.
Is Het Dan Zo Kut ft. Jiggy Dje & Kleine Jay is nu online & op je beeldbuis!. Thanx to Marcus & Heinz + Big ups naar Kleine
Jay & alle Souled Out peoples.
Check 'em uit en drop vooral je comments. Trouwens! Voor alle mensen die blijven schreeuwen om SpaceKees T-shirts, bezoek de shop via de
Noah's Ark site. Jeeej!!!!

Gepost op 11-07-2008

updates van de pe

Tussen alle harde optredens ben ik voornamelijk van het mooie en minder mooie weer aan het genieten. Wat een hitte weer vandaag zeg! Over hitte gesproken, mocht je er nog niet van op de hoogte zijn, de Noah's Ark site is ook in de lucht! Check http://www.noahsark.nu/ voor alles wat je wilt weten van en over Noah's Ark. Als je tijdens het lezen van de site spontaan Jeej wilt zeggen en zomaar een cd of een t-shirt aanschaft is dit verre van een probleem. Ook zijn de Meer Ruimte stickers vollop in omloop, wil je ook een pakketje? Mail dan je naam en adres naar info@noahsark.nu met als subject 'spacekees stickers'. Stay tuned!

Gepost op 02-06-2008

&